About Me

Ik ben dol op het doen van gezellige en leuke dingen, wie niet toch? Lekker lunchen met mn hubby, afspreken in de avond met vrienden voor een hapje en/of borrel. Op z’n tijd een dansje tot in de vroege uurtjes. LOVE IT all!

Maar nu komt het! Op een gegeven moment heb je de meeste locaties wel gezien en als de ober niet meer vraagt wat je wilt drinken, maar gewoon je favoriete wijn inschenkt, weet je dat je er te vaak komt.

Hier komt Faayy – ik dus – om de hoek. Ik ga voor jullie en natuurlijk voor mezelf opzoek en op bezoek bij leuke hotspots in Nederland en soms weleens buiten ons land. Na mijn bezoek aan zo’n toffe hotspot schrijf ik een blog voor jullie. Wie weet zitten jullie na het lezen van mijn schrijven wel lekker aan de koffie bij een van die toffe koffietentjes met uitzicht over de haven of ga je op double date bij dat geweldige restaurant met open keuken!

Om mijn blog te ondersteunen neem ik jullie ook mee tijdens mijn weekenden door middel van een vlog. EXCITED! Als ik dus plannen heb om één van de gevonden hotspots in het weekend te bezoeken, krijgen jullie dit dus ook gewoon te zien! Maar overall geef ik jullie gewoon een kijkje in mijn weekenden. Lekker hangen op de bank met een masker op, hoort hier dus ook gewoon bij!