Healthy life, PURE Juice Bar Rotterdam

Zo net voor de jaarwisseling voel ik me niet zo best. Dit ga je niet menen! Hoe beter om dit op te lossen door middel van vers geperste sapjes en door allemaal heerlijke vitamines tot me te nemen. Na even wat Google research kom ik terecht bij PURE Juice Bar op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Perfect! Ze zitten gevestigd op de route naar mijn kapper.

PURE Juice Bar is een niet al te hysterische en drukke bedoening qua interieur. Het is er binnen zelfs eigenlijk vrij simpel, maar als de sapjes maar goed zijn. Ik besluit te kiezen voor een lading gingershots en geef aan dat ik echt moet opknappen voor de jaarwisseling! De super vriendelijke en lieve dame achter de toonbank geeft aan dat ik ook kan gaan voor de flu shot, die bestaat uit gember, cayennepeper, limoen, echinacea en oregano olie. Onder het mom van “if it doesn’t kill me” neem ik er daar twee van en vul ik ze aan met 6 gingershots.

De kaart bij PURE Juice Bar is heel divers. Er staan verschillende sappen, smoothies en water op. Je kan er tevens terecht voor een healthy lunch (denk aan heerlijke bowls). Wil jij in een het nieuwe jaar je lichaam detoxen om fris te starten? Ook dan kan je terecht bij PURE Juice Bar voor verschillende detox pakketen.