Date Night, Obba’s Day & Night Rotterdam

Bijna op het einde van de Witte de Withstraat in Rotterdam zit me toch een heerlijke hotspot! Obba’s Day & Night is zeker één van mijn favoriete plekken in Rotterdam. De jungleachtige moderne aankleding, de behulpzame mensen die er werken, de muziek die ze draaien en natuurlijk het met liefde bereide eten. Dit alles bij elkaar maakt Obba’s Day & Night een heerlijke plek om met vrienden af te spreken of om af te spreken voor een eerste date.

Obba heeft meerdere vestigingen in Rotterdam. Je hebt Obba Lounge restaurant Rijnhaven en Obba’s Foodbar Markthal. Alle drie de vestigingen hebben hun eigen karakter. Die van Obba’s Day & Night is mijn favoriet. Het concept is shared dining en je kan kiezen uit heerlijke maaltijden, die je dan uiteindelijk samen kan opsmikkelen onder het genot van bijvoorbeeld een Gin & Tonic. Je kan binnen plaatsnemen aan hoge statafels of aan de bar. Buiten heeft Obba’s Day & Night ook een prettige, warme en gezellige sfeer weten te creëren. Buiten plaatsnemen is dus zeker ook een optie en dat zelfs in de winter.
Plan vandaag nog een date voor misschien wel aankomend weekend, dan heb je alvast iets fijns om naar uit te kijken. No need for A blue Monday met Obba’s Day & Night in het vooruitzicht!

obba.nu