Een reis naar Azië op een autorit afstand, Umami Antwerpen


UMAMI wordt omschreven als de vijfde smaak, naast zout, zuur, zoet en bitter. Het is hartig, maar het staat ook voor het zilte dat je terugvindt in zeewier, garnalen of sojasaus.

Goed en heerlijk uitgebalanceerd eten daar draait het allemaal om bij restaurant Umami in Antwerpen. Dat natuurlijk allemaal in een simpele, maar stijlvolle locatie. Bij ontvangst waan je je meteen in Azië en word je ontvangen door heerlijke geuren. De oude vloer in Umami is afkomstig uit een Britse steenbakkerij. Daarnaast is de zaak gedecoreerd met oosterse elementen, zoals bijvoorbeeld gedroogde lianen uit Bali en bamboe planten.

Restaurant Umami in Antwerpen draait om het samen delen en genieten van al het lekkers wat op tafel wordt geserveerd. Trust me, er zit altijd wel een favoriet tussen al dat lekkers wat je eigenlijk niet wilt delen. Er staan ook gerechten op de kaart, die worden klaargemaakt op een Robata grill. Vis, vlees en groenten worden dan langzaam gegaard op hete kolen wat zorgt voor een authentieke smaak. Genoeg keuze op de kaart dus! Wil je jezelf laten verrassen dan kan je natuurlijk ook kiezen voor het Experience menu. Dit menu wordt wel geserveerd per tafel en kan niet per persoon worden besteld.

Wanneer plannen jullie dit tripje naar Azië?

www.umami-antwerp.be