Flaneren en heerlijk eten, Buddha Bar Paris

In één van de chique zijstraten van de Champs-Elysee, de Faubourg St Honoré, is de Buddha Bar gevestigd. Aan de voorkant lijkt de Buddha Bar redelijk klein, maar schijn bedriegt. Je loopt binnen via een smalle gang en gaat daarna een trap op. Je komt binnen in een gigantische ruimte die niet met woorden te omschrijven is. Wat is het hier prachtig! Als je iets doorloopt, kan je over een leuning naar beneden kijken waar een gigantische boeddha je aankijkt. De stoelen zijn bekleed met red velvet en de ruimte ademt iets mysterieus uit met vleugje internationale allure.


Op de kaart kan je sushi, sashimi, gyoza’s en Koreaanse seafood soepen vinden. Zorg wel voor een goed gevulde portemonnee om ultiem te kunnen genieten van deze sexy hotspot in Parijs. Een klein flesje water kost je namelijk 7,50 euro.
In de Buddha Bar zit ook een geheime cocktailbar verstopt: Secret 8 Paris. Je moet weten dat deze bar in de immens grote ruimte zit gevestigd, anders wandel je de deur naar Secret 8 Paris gewoon voorbij.

Tip: vergeet ook niet je dansschoenen aan te doen in het weekend.

buddhabar.com