Jezelf en je gezelschap verwennen in een trendy ambiance, Tiger Mama Utrecht

Het is ondertussen weer december. Tijd voor allemaal gezellige get togethers met vrienden en familie. Sinterklaas, kerstdiners, cadeautjes en natuurlijk nieuwe flamboyante kleren om in te flaneren. De decembermaand is niet alleen heel gezellig, maar zorgt ook voor de nodige uitgaven. Een avondje minder uiteten dan maar? You guessed wrong! Bij Tiger Mama in Utrecht is het gewoon mogelijk om een 10-gangen menu geserveerd te krijgen voor maar 27,50 euro. Dit overigens niet alleen in december. Zit je dus een keer krap bij kas of wil je gewoon niet de jackpot betalen om heerlijk uitgebreid te tafelen in een trendy ambiance, dan weet je nu waar je moet zijn.

Tiger Mama in Utrecht wisselt om de zes weken van 10-gangen menu. Als je er één keer bent geweest kan je jezelf zes weken later gewoon weer laten verrassen door een nieuw menu. Het 10-gangen menu bestaan uit gevarieerde en wisselende vis, vlees en vegetarische gerechten uit de Aziatische keuken. YUM!

Hebben jij en je gezelschap geen tijd voor een 10-gangen menu of willen jullie alleen een klein hapje met een grote hoeveelheid cocktails nuttigen, ook dan zit je hier goed. Je kan er ook gewoon terecht voor sushi en dim sum. Alle cocktails zijn 8,95 euro en een fles wijn heb je al vanaf 19,95 euro. No need to stay at home!

www.tigermama.nl