Mooi Roze is niet lelijk, Mama Kelly Amsterdam

Al enige tijd geleden tagde een vriendin van mij me in een Facebookpost: “Faayy hier moeten wij naartoe!”. So we did!

Bij binnenkomst bij Mama Kelly Amsterdam werd ik verblijd door twee glimlachende dames die gelijk mijn jas aannamen en vroegen of ik misschien aan de bar wilde wachten tot de rest van de groep er was. Ik keek naar de bar en dacht: JA, dat wil ik! De bar lijkt namelijk op een carrousel ook helemaal in de thema kleur roze. Het is wel een 18+ carrousel, want er worden natuurlijk cocktails geschonken. Het was absoluut geen straf om daar te wachten, want er staat ook een DJ die heerlijke tunes draait. Ik bestelde mijn cocktail en ondertussen was mijn gezelschap ook al gearriveerd en besloten we eerst een drankje aan de carrousel te drinken. Een jongeman gaf aan dat we alleen maar naar hem hoefden te wenken, als wij naar onze plek wilde. Eerlijk is eerlijk: de service is geweldig bij Mama Kelly Amsterdam. Sommigen moeten nog hun draai vinden, maar ach dat had ook wel zijn charmes.

De kaart ziet er heerlijk uit bij Mama Kelly Amsterdam. Ik zag er allemaal heerlijke dingen op staan. Terwijl ik de kaart aan het lezen was, zat ik me te bedenken dat we hier sowieso nog een keer terug moesten komen. Van lamskoteletten tot aan de beruchte kip, het klinkt allemaal heerlijk. Het liefst wil ik van alles proberen, maar aangezien we later in de avond gaan dansen lijkt mij dat niet verstandig. Rollen op de dansvloer zie ik vandaag niet zo zitten. Keuzestress dus, of niet toch niet? We besluiten toch te kiezen voor waar Mama Kelly bekend om staat: kip en kreeft. Als vooraf kozen we voor de oesters en calamares. Tijdens het eten liep er een zanger tussen de tafels door, dat maakt een bezoek aan een restaurant toch ook net iets specialer. You gotta love entertainment!

Het eten was heerlijk. Ik zelf had kreeft en mijn vriend de kip. Achteraf baalde ik stiekem wel, want de kip was veel lekkerder dan de kreeft. Lekker gemarineerd, ja ik hou wel van een kruidje! Al met al een heerlijke avond gehad bij Mama Kelly in Amsterdam. Thumbs up voor de medewerkers, ze proberen het je echt naar je zin te maken. Ze zijn te omschrijven als hip, fris, attent en hardwerkend. Keep up the good work!

www.mama-kelly.nl/amsterdam