Verrassend, vernieuwend, hip en sexy, Wynwood Eindhoven

Verrassend, vernieuwend, hip en sexy: zo kan je Wynwood (uitgesproken als Winwood) in Eindhoven het best omschrijven. Vriendelijke medewerkers die alles voor je willen doen in een chique doch trendy ambiance met heerlijk eten. Ik teken ervoor!

Wynwood is vernoemd naar de kunst- en modewijk in Miami en eerlijk is eerlijk, Wynwood zou qua sfeer ook zeker niet misstaan in Miami. Bij Wynwood serveren ze dagelijks een verrassingsmenu. Je kan kiezen uit een 3 tot 6-gangen menu. Wil je dit menu helemaal afmaken, dan kan je kiezen uit twee verschillende bijpassende wijnarrangementen. Het is natuurlijk ook mogelijk om à-la-carte te eten. Je kan dan bijvoorbeeld onder andere kiezen uit: gepekelde hertenham, wilde eend of wagyu. Wat ik ook zo mooi vind, is dat je de keuken in kan kijken door een glazen wand. Zo mis je de actie in de keuken niet, maar ben je toch een beetje afgesloten van wat er allemaal achter de schermen gebeurd.

Wynwood heeft één keer in de zoveel tijd ook een Afternoon Club. Ja, ik hou ervan! Eerst met z’n allen lekker tafelen en borrelen en uiteindelijk verandert het prachtige restaurant in een hippe club, waar dus ook heerlijk gedanst kan worden op tunes van een fijne DJ. Als ik jou was zou ik de website van Wynwood in de gaten houden wanneer jij kan aanschuiven bij een Afternoon Club.

Met Wynwood op de kaart is Eindhoven wat mij betreft zeker de gekste.

https://www.wynwood.nl/