Viva la España, La Pipa wijnbar Rotterdam

Met dit niet zo fantastische weer in Nederland droom je toch ook af en toe terug naar die vakantie in Spanje? Je zat daar heerlijk op het terras met een fles heerlijke wijn en smakelijke tapas. Aan het weer kunnen we helaas niks veranderen, maar aan die heerlijke wijn met tapas dus wel! Afgelopen december opende er een nieuw pareltje in Rotterdam. Wijnbar La Pipa, op de Nieuwe Binnenweg 105-A om precies te zijn.

Wijnbar La Pipa is heerlijk, bijna ‘’typisch’’ Spaans, ingericht. Denk aan donkere kleuren en wijnvaten als statafels. Misschien een beetje smal bij binnenkomst, maar dat is niet anders dan bij de typische Spaanse tapasbarretjes die je tegenkomt in de idyllische zijstraten van Barcelona. Op de drankenkaart staan heerlijke Spaanse wijnen en net zoals in Spanje kan er natuurlijk ook een Spaans biertje worden besteld. Combineer je drankje met een selectie tapas van de kaart en geniet met volle teugen, zoals je dat ook op vakantie in Spanje zou doen.

Elke zondag hebben ze bij Wijnbar La Pipa ook live muziek. Het Spaanse weer moet je er even bij denken, maar de heerlijke wijnen en de ambachtelijke tapas zullen de regenbuien buiten snel doen vergeten.